Weekendtur med vennerne: Kør racerbil på bane

marts 12, 2023

Elsker du biler, og har du brug for en pause med dine venner i weekenden? Så tag på weekendtur til Padborg Park og kør racerbil på bane. Der får du mulighed for at suse rundt på en 2.150 meter lang bane i deres superbil.

Ét er at se de store racerløb på fjernsynet, noget andet er selv at sætte sig i en superbil med mellem 120 og 250 hestekræfter og vise vennerne, hvad du kan. Det får du nemlig mulighed for i Padborg Park, hvor du kør racerbil på bane og oplever, hvad det vil sige at være racerkører. I Padborg Park får du altså chancen for at vælge mellem flere store sportsbiler og kør racerbil på bane.

Prøv Padborg Parks superbil

I Padborg Park kan man køre rundt i mange spændende biler, men noget helt særligt er sportsvognen, Lotus Elise. Med en vægt på kun 750 kg giver bilen dig mulighed for at opnå en høj fart, når du suser rundt på den 2.150 meter lange bane, og hvis det ikke helt er nok, tilbyder Padborg Park, at du kører rundt med instruktøren. Der kan du lade en person kender sportsvognen sidde bag rettet og opleve, hvilken hastighed sportsvognen kan klare i svingene. Er du ikke den eneste, med en interesse for biler, så tag kammeraterne under armen og kør racerbil på bane med dem, eller overrask en af gutterne med et gavekort. Padborg Park giver ikke kun dig, men også dine venner, rig mulighed for at sætte sig bag rattet på deres Lotus Elise og snuppe tre omgange på deres bane. Ikke nok med det, så har du selv mulighed for at styre bilen, efter instruktøren har demonstreret banen for dig.  

Kør racerbil på bane og vær racerkører for en dag

Er en enkelt dag på banen ikke nok for dig, og er du et konkurrencemenneske? Så har du også mulighed for at købe en billet til DHB 2023 og opleve, hvad det vil sige at være racerkører for en dag. Kør racerbil på bane i DHB og konkurrerer sammen med dit hold mod andre bilentusiaster. Der er både mulighed for at køre 201-meter-race og deltage i DHB drift challenge.  Samtidig er der rig mulighed for at få alle gutterne med, så de kan heppe på dig via ledsagerbilletterne, hvis de altså ikke også har lyst til at ræse med.