Smid dig i en Chesterfield lædersofa og match den med et lækkert vitrineskabet 

december 20, 2022

Hos Direkte Import har de et udvalg af møbler, som alle kan få gavn af, uanset hvordan de vil indrette deres kontor. Er du interesseret i en sofa i en klassisk stil? Så overvej deres Chesterfield lædersofaer. Er det et vitrineskab i antik stil, der kan fange din interesse? Det finder du også på www.direkteimport.dk. Læs mere om begge dele herunder.

Få en stilfuld Chesterfield lædersofa hos Direkte Import 

Uanset hvordan du vil have indrettet dit kontor, er en Chesterfield lædersofa et oplagt stykke interiør. Hvis du arbejder på hjemmekontoret, kan en sofa være en rigtig lækker tilføjelse, hvor du kan holde en pause. Eller du kan sidde i Chesterfield lædersofaen, hvis du skal læse en bog, avis eller noget arbejdsrelateret. Komforten er sikret i en model, hvor der er brugt andedun og koldskum som polstring. Det er i særdeleshed denne kvalitet, som gør den velegnet til hjemmekontoret. Men en Chesterfield lædersofa er også et utroligt stilfuldt stykke interiør på arbejdspladsen. Så hvis du er chef eller ansvarlig for møblerne på kontoret, kan du bare klikke ind på www.direkteimport.dk og se deres flotte udvalg. Du kan vælge en Chestefield lædersofa i en traditionel brun farve, eller du kan overveje de mere aparte og måske mere interessante røde og grønne modeller. Uanset hvilken Chesterfield lædersofa, der passer ind på dit kontor, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Et vitrineskab er til dig, der elsker vintagelooks 

Et vitrineskab i antik stil er også et velegnet møbel til hjemmekontoret. Først og fremmest kan det bruges til opbevaring af bøger, mapper og dokumenter. Men foruden det praktiske aspekt er et vitrineskab også et meget stilfuldt skab. Tillige fås de i mange forskellige design hos Direkte Import. Du kan vælge et klassisk hvidt eller sort vitrineskab med smukke glaslåger. Afhængig af hvor meget du skal opbevare, kan du vælge den størrelse, der passer til dig – Direkte Import har nogle særligt store skabe, hvis det er nødvendigt. Fælles for skabene er, at de altid er i høj kvalitet. Derudover kan du vælge mellem vitrineskabe i træ og jern. Nogle hælder mere til det klassiske og vintage skab i træ, mens andre foretrækker det mere moderne vitrineskab i jern. Det afhænger blot af, hvilket udtryk dit kontor skal have. Har du brug for hjælp til indretningen, findes der ikke noget bedre sted at opsøge den end på www.direkteimport.dk. Specialisterne i boligindretning og indendørs møbler sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.